kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Maalesef öpüşme sahnesi yok!

Yeni Haber
'Şeytanın Pabucu' isimli filmde Aysun Kayacı ile kamera karşısına geçecek olan Fatih Ürek: Aysun'u dudağından öpemem zaten, sevgilisi beni parçalar...

Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Barış Falay ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin rol aldığı 'Şeytanın Pabucu' adlı sinema filminin oyuncuları önceki gün biraraya geldi. Son günlerde öpüşme sahneleriyle ilgili verdikleri demeçlerle gündemde olan ikili, filmde öpüşmeyeceklerini de açıkladılar.

*AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ÜZÜLMÜYORUM

"Öpüşme sahnesi yok" diyen Aysun Kayacı'nın sözlerine katılan Ürek, "Aysun Kayacı'yı öpemediğiniz için üzülüyor musunuz?" şeklindeki soruya, "Kesinlikle üzülmüyorum. Zaten dudağından öpemem ki, sevgilisi beni parçalar. Şaka bir yana, senaryoda öyle bir şey olsaydı eminim Aysun da 'hayır' demezdi ben de. Ama maalesef senaryoda böyle bir sahne yok" dedi.

DANS EDECEKLER

Öte yandan Ürek kendini de eleştirmeyi ihmal etmedi. Ürek, "Meğer eskiden travesti gibi giyiniyormuşum" derken yeni albümüyle birlikte yenildiği imajını çok beğendiğini söyleyen Kayacı bir de müjde verdi: "Fatih çok güzel yılan dansı yapıyor ve bana da öğretecek."

GÜNAYDIN