kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SİYAH KUŞAKLI KARATECİ...Filiz Albay’ın 10 yıllık siyah kuşaklı karateci olduğu belirtildi. Albay’ın kocasına tekme vurduğu, başını duvara çarpan adamın öldüğü ileri sürüldü.

Tekmeyle kocasını öldürdü iddiası

Nazan ERDEM / SABAH
Filiz Albay hakkında âşığıyla plan yaparak eşini öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet isteniyor..
Adana'da iki çocuk annesi Filiz Albay'ın (31) boşanmak için dava açtığı eşini, gönül ilişkisi içinde olduğu Ersin E. ile birlikte öldürdüğü iddia ediliyor. Savcı, 10 yıllık siyah kuşaklı karateci Filiz Albay'ın ilişkisine engel gördüğü kocası Kadir Ayhan Albay'a tekmeyle vurduğunu, başını duvara çarpan talihsiz adamın "künt kafa travması" sonucu öldüğünü ileri sürdü. 2 Ekim 2006'da Yeşilyurt mahallesinde meydana gelen olayda, iddianameye göre 10 yıllık evli çift arasında, inşaat teknikeri Kadir Ayhan Albay'ın alkol problemi nedeniyle geçimsizlik başladı. Filiz Albay bu dönemde Ersin E. ile duygusal ilişkiye girdi, boşanma davası açtı ve evi terk etti. Filiz Albay ve E., iddiaya göre engel olarak gördükleri Ayhan Albay'ı öldürmeye karar verdi.

'PLAN GEREĞİ EVE GERİ DÖNDÜ'
Albay'ın eve girip kocasını dövdüğünü öne süren savcı, eşini yaralı şekilde bırakan kadının sabah "plan gereği" çocuklarının eşyalarını alma bahanesiyle eve gelerek, eşinin yaralandığını yakınlarına duyurduğunu belirtti. Albay'ın ifadelerinin çelişkili olduğu da iddianamede yer aldı. Filiz Albay, "Eşim alkolikti. Olay günü çocukların eşyalarını ve diplomamı almak için eve gittiğimde eşimi yerde yatarken buldum. Öldürme olayına karışmadım" demişti. Ersin E. de suçlamayı kabul etmemişti. Tutuksuz sanıklar önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.