kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bülent Ersoy, birlikte söylediği Nusret Yılmaz'ın elini şarkının sonuna kadar bırakmadı.

"Güzel adam ama maalesef TRT'deyiz"

MAGAZİN
TRT'deki canlı yayında kurum sanatçısı Yılmaz'la cilveleşen Ersoy "Burası TRT dikkatli olmalıyız ama Star'da ben onu hallederim" dedi..
TRT'nin canlı yayımlanan eğlence programı "Akşam Sefası"na, Bülent Ersoy'un kurumun sanatçısı Nusret Yılmaz'a yaptığı iltifatlar damga vurdu. Ersoy, düet yapacağı sanatçının adını hatırlamayınca "Çocuğun suratını hatırlamıyorum. Çok hoş bir suratı vardı" dedi. Daha sonra genç sanatçıya "Çok mu derinden baktım acaba? TRT olmasaydı çok farklı bakardım herhalde" diyerek iltifatlarına devam eden Bülent Ersoy'un bu sözleri karşısında Nusret Yılmaz şaşkına döndü.

*BÜLENT ERSOY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ancak, kendisini çabuk toparlayan genç sanatçı cevap vermekte gecikmedi: "Çok şükür ki TRT'deyiz." Bu cevaba bozulan Bülent Ersoy "Buyurun" diyerek şarkıya geçti. Şarkı bitiminde iltifatlara devam eden Bülent Ersoy "Güzel adam ama maalesef TRT'deyiz. TRT çatısı altında dikkatli olmalıyız. Ama Star'da ben onu nasıl olsa hallederim Allah'ın izniyle" dedi.

BUNU HEP YAPIYOR
Ersoy, eski eşi Armağan Uzun'u da canlı yayında böyle iltifat yağmuruna tutmuş ve birlikte düet yaparak, dans etmişti. İkili sezon bitiminde nikâh masasına oturmuştu.