kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeniden "Hızlı ve Öfkeli"

Burak YILDIRIM
2001 yılının hit filmi "The Fast and the Furious" serisinin 4. filmi "Fast and Furious" 2009'un yaz aylarında sinemalara geliyor.

Vin Diesel ve Paul Walker'ın başrollerini paylaştığı film sadece ABD sinemalarına 144 milyon dolarlık hasılat yapmıştı. Filmin beğenilmesiyle hemen devamı için kolları sıvayan yapımcılar "2 Fast 2 Furious"u 2003 yılında vizyona sürdüler. Ancak ilk filmden sadece Paul Walker kadrodaydı. 127 milyon dolar hasılat yapması yeni bir devam filmi için yeterli oldu.

Filmden kareler için tıklayın

Genç yönetmen Justin Lin'e emanet edilen filmde mekan ABD'den Japonya'nın başkenti Tokyo'ya taşındı. 2006 yapımı "The Fast and the Furious: Tokyo Drift"ten elde edilen 62 milyon dolar hasılat pek mutlu etmedi, ama yapımcılar "The Fast and the Furious"u bir efsane haline getirmeyi düşünüyor olmalılar ki birinci filmdeki kadro ile yeniden anlaşarak 4. filmi çektiler.

Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez ve Jordana Brewster'in başrollerini paylaştığı film bir aksilik olmazsa 2009 Haziran'ında vizyona sokulmaya çalışılıyor.

İlk kadronun tekrar buluşmasını sağlayan Tayvanlı yönetmen Justin Lin 4. filmin ilk filmden daha hareketli ve eğlenceli olacağının garantisini veriyor.

Ve bizlere de filmin ilk fragmanını izleyip vizyona girmesini beklemek kalıyor.



Tahminimiz bu filme daha çok devam çekilir...