kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Serap Tanyar

Katiline kapıyı karısı araladı

Öldürülen Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar, chat aşkı M.Ç.'ye kapıyı açtığını, kocası uyanınca, M.Ç.'nin onu bıçakladığını söyledi..
Bolu'da İl Genel Meclisi'nin CHP'li üyesi 2 çocuk babası Fahrettin Tanyar'ın (56) pazartesi gecesi yatağında 4 bıçak darbesiyle öldürülmesinin ardından şok iddialar ortaya atıldı. Tanyar'ın, tutuklanan eşi Serap Tanyar'ın (44) chat aşkı M.Ç. (38) tarafından öldürüldüğü öne sürüldü. Serap Tanyar'ın, şeker hastası olan kocasına 3 gün şeker yükseltici yiyecekler yedirdiği ve bu nedenle olay akşamı Tanyar'ın hastanelik olduğu iddia edildi. İşsiz olduğu ileri sürülen M.Ç.'nin, olaydan 3 gün önce Bolu'ya gelip Serap Tanyar'dan para istediği, reddedilmesi üzerine de gece evine gittiği öne sürüldü. Serap Tanyar M.Ç. ile ilişkisini kabul ettiği, ancak cinayeti tasarlamadığını savunarak, "Para istedi, vermeyince eve gelip rezalet çıkaracağını söyledi. Olay çıkmasın diye apartman kapısını açık bıraktım. Gece arayıp daire kapısını açmamı isteyince kapıyı sadece araladım. Ama ayağını araya soktu. O sırada uyanan eşimle kavga etti. Boğuşma sırasında yatağa düşen kocamı bıçakladı" dedi.

ÇORLU'DA ARANIYOR
M.Ç.'nin Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde uzun süre oturduktan sonra yaklaşık 6 yıldır başka bir yerde yaşadığı, ancak cinayetin ardından Çorlu'da görüldüğü öne sürüldü. Bolu Polisi de Çorlu'ya bir ekip gönderdi. Bu arada polisin Serap Tanyar'ın internet üzerinden sevgilisiyle konuştuğu öne sürülen bilgisayarı incelemeye aldı.

Yalçın BEL - Sevdican GÜNEŞ Kamuran ALAGÖZOĞLU / SABAH
Haberin fotoğrafları