kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ve Josico İstanbul'da

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin yeni transferi Jose Joaquin Moreno Verdu (Josico), İstanbul'a geldi.

Josico'yu, Atatürk Havalimanı'nda, İdari İşler Menajeri Volkan Ballı karşıladı. Josico, havalimanında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de olmaktan mutluluk duyduğunu Fenerbahçe için elinden geleni yapacağını söyledi.

Josico, ''Tanıdığım kişilerin takımın içinde olması önemli. Takımda Güiza ve Aragones'in yanı sıra Uruguay ve Şilili arkadaşlarımızla aynı dili konuşacak olmamız benim için bir avantaj. Tabii ki Fenerbahçe'yi biliyorum, bilgim var. Fenerbahçe'nin her zaman hedefleri olan bir takım olduğunu biliyorum. Amacımız bu hedefler doğrultusunda çalışmak'' diye konuştu.

Josico, sarı-lacivertli taraftarlar hakkında ise ''Tükiye'de Villarreal forması altında değişik takımlara karşı oynadım. Taraftar yapısını tahmin edebiliyorum. Fenerbahçe taraftarının da Türkiye'nin en iyi taraftarı olduğunu biliyorum'' dedi.

İstanbul'a gelmeden önce Fenerbahçe'nin hedeflerini, başarılarını bildiğini ifade eden İspanyol futbolcu, şöyle devam etti:

''Özellikle geçen sene elde edilmiş başarıları biliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Çıtayı yukarıya çıkaracağız. Geçen sene kazanılmamış bir şampiyonluk var ve Türkiye Kupası şampiyonluğu çok önemli. Bu hedefler doğrultusunda yürüyeceğiz. Saha içinde savaşmayı ve çalışmayı seven biriyim. Fenerbahçe formasını üzerine geçirdiğim andan itibaren, Fenerbahçe taraftarıyla bütünleşeceğimi biliyorum.''

Josico'yu, havalimanında az sayıda taraftar karşılayıp sevgi gösterilerinde bulundu. İspanyol futbolcu yarın saat 13.00'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda resmi sözleşme imzalayacak.
21:00
Beşiktaş - Siroki Brijeg
UEFA Kupası 2. eleme turu rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00