kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Horoz'dan forvete takviye
Denizlispor, Belçika 1. Ligi takımlarından Charleroi'de forma giyen forvet oyuncusu İzzet Akgül ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Ali İpek, İzzet için, "2-3 yıl öncesine kadar Avrupa'da adından çok söz edilen bir futbolcuydu. Şimdi de aynı performansı yakalamak üzere Denizli'ye geldi" dedi.

Pavlyuchenko Tottenham'da
Spartak Moskova'nın Rus oyuncusu Roman Pavlyuchenko, Tottenham Hotspur'a transfer olacağını açıkladı. Yıldız futbolcu, "Vizemin çıkmasını bekliyorum, gidip sözleşme imzalayacağım" dedi. Pavlyucenkho'nun ayrılışının ardından, Berbatov'un da Manchester United'a gidişi artık an meselesi.

Villarreal, Cazorla ile yeniden
Nihat Kahveci'nin forma giydiği Villarreal, Santiago Cazorla ile 6 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Real Madrid'in de istediği orta saha oyuncusu, Senna'dan sonra kulübüyle sözleşme yenileyen bir başka futbolcu oldu.

Voleybol şurası
Voleybolun gelişimi amacıyla düzenlenen 1. Voleybol şurası bugün Ankara'da başlıyor. 3 gün sürecek şuraya 500'e yakın davetli katılıyor. Hotel Plaza'da yapılacak şurada örgütsel yapı, finansman modeli, insan kaynakları, fiziksel koşullar, iletişim ve pazarlama konuları görüşülecek.

Altıntop sakatlandı
Geçen sezon Mart ayında ayağı kırılan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Hamit Altıntop'un sakatlığı nüksetti. Bayern Münih forması ile sezon öncesi sağ ayağından rahatsızlanan yıldız futbolcu, Bundesliga'nın açılış maçına yetişememişti. İkinci haftada Dormund maçı ile formasına kavuşan Altıntop, 90 dakikayı tamamlayamadı. Milli futbolcumuzun birkaç hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Ivankov'a milli davet
Bursa'nın başarılı file bekçisi Dimitir Ivankov, Bulgaristan Milli Takımı'na davet edildi. 2010 Dünya Kupası ön elemesinde Karadağ maçının kadrosuna çağrılan Ivankov, Gençlerbirliği maçı sonrası pazartesi günü Sofya'ya gidecek.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00