kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kayserispor Galatasaray'a bileniyor

Yeni Haber
Kayserispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçında 3 puan hedefliyor.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Koray, Cangele, Ragıp, Puroviç ve Aydın katılmazken, bu futbolcuların tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Galatasaray maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek, "Güçlü bir takımla oynayacağız. Ancak biz de güçlü bir takımız, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Sakatlıkları bulunan Puroviç ve Aydın'ı maç saatine yetiştirmeye çalışacağız. Koray, Cangele ve Ragıp'ın ise oynaması çok zor.

Mehmet Topuz oynayabilecek durumda. Herşeye rağmen Galatasaray maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Milli futbolcu Mehmet Topuz ise, Galatasaray maçında 3 puan hedeflediklerini belirterek, "Galatasaray içeride ve dışarıda yenemediğimiz tek takım. Tabiri caizse işi gücü bıraktık Galatasaray maçını bekliyoruz. Bizim için ligin ikinci haftası olmasına rağmen erken final olacak. İyi hazırlandık. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Ne olursa olsun o gün hakem son düdüğü çaldığında, sahadan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Çünkü bütün hazırlıklarımızı ona göre yaptık. İçeride oynayacağımız ilk maç. Bizim için anlamlı bir maç olacak. Galatasaray maçında taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi. Sakatlığı ile ilgili de açıklamada bulunan Mehmet Topuz, ligin ik haftasında sahaya iğneyle çıktığını belirterek, antrenmanlara başladığını, Galatasaray maçında oynayabileceğini söyledi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Saidou ise, uzun zamandır Galatasaray'ı yenemediklerini hatırlatarak, "Zor bir maç olacak. Biz iyi bir takımız. Galatasaray'ı yenebilecek bir takımız. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Taraftarlarımızın da desteğiyle Galatasaray'ı yeneceğiz" ifadelerini kullandı. Saidou, ara sıra antrenmanlara getirdiği çocuklarının futbolla ilgilenmesini istediğini sözlerine ekledi. Öte yandan Saidou'nun çocukları antrenmanın neşe kaynağı oldu. Futbolcular, antrenmanda Saidou'nun çocuklarıyla yakından ilgilendi.
21:00
Beşiktaş - Siroki Brijeg
UEFA Kupası 2. eleme turu rövanş maçı (Futbol Smart)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00