kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ya 6 ya 8 olsun

Beşiktaş'ın patronu Sağlam, "6 artı 2 Türkiye'de uygulandığı sürece, elinizde 8 yabancı varsa bunların 2'sini oynatamayacaksınız. Para verip oyuncu alıyoruz, kulübede oturuyor" diye konuştu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ya 6 ya 8 olsun
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Siroki maçı için "Taraftarımız Liverpool maçındaki gibi bizi desteklesin. Futbolcuları bağırlarına bassınlar ve bizi desteklesinler. Onlar varsa bu takım vardır" dedi. Sağlam, "İlk maçta 2-1 kazandığımız avantajlı bir skorla maça çıkacağız. Turu geçerken de geleceğe dönük iyi ışıklar sergilemek istiyoruz. Taraftarın beklentisi fazlalaştı. Rakip zayıf görünse de ciddiyet içerisinde oynamalıyız. UEFA'da final oynamak ise iddialı bir söylem" diye konuştu. Sistemle ilgili de Sağlam, "Çift ön liberoyla oynamaya biz yeni başladık. Bu değişiklik içerisinde sıkıntılar olur. Bu sistem de vazgeçilmeyecek değil. Maçın durumuna göre sistem değişebilir" ifadesini kullandı.

"ELEŞTİREN ELEŞTİRSİN"
Sağlam, Zapotocny'nin Antalyaspor maçında yedek soyundurulması nedeniyle eleştirilere maruz kaldığının hatırlatılması üzerine, "6 artı 2 Türkiye'de uygulandığı sürece, elinizde 8 yabancı varsa bunların 2'sini oynatamayacaksınız. Bir antrenörü eleştirmek isteyen biri, kolaylıkla eleştirebilir. 6+2'den rahatsızım. Ya 6 ya da 8 olsun. Para verip aldığınız futbolcu kulübede oturuyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00