kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BU OFSAYTI GÖRMEDİ Galatasaray’ın yediği golde yan hakem bariz ofsaytı görmeyerek büyük bir skandala imza attı. Golü atan Nicolita açık bir şekilde ofsaytta olmasına rağmen, yan hakem Copelli pozisyonu devam ettirdi.

Topu hakeme attı

Skibbe, "Ne yazık ki bir ofsayt golü maçın kaderini belirledi. Hakemin iyi bir yönetim gösterdiğini söyleyemem. İtalyan hakem için iyi gece değildi. Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiğimiz için üzgünüm" dedi..
Skibbe, ofsayt golün kaderlerini belirlediğini söyledi. Alman teknik adam, "Bugün ne yazık ki bir ofsayt golü maçın kaderini belirledi. Hakemin iyi bir yönetim gösterdiğini söyleyemem. İtalyan hakem için kötü bir geceydi. Rakip, savunmada iyi olduğu kadar hücumda da iyiydi. Kontraataktan bir ofsayt golü buldular. Bu tam da bizim iyi olmaya başladığımız sırada geldi" diye konuştu. Skibbe şunları söyledi: "İlk yarının ilk 10 dakika ve son 15 dakikasında gayet iyiydik. İkinci yarının başında iyi oynadığımızı söyleyebilirim fakat bunun dışında mücadele şeklinde geçti maç. Defansı sağlama alarak, orta sahada top tutup hücumculara ulaştırarak gol bulmayı hedeflemiştik. Başta bunu becerdik ama golü yiyince her şey değişti. Her şeyden önce Şampiyonlar Ligi'nde devam edemediğimiz için çok üzgünüz."

* GALATASARAY- STEAUA BÜKREŞ MAÇINDAN KARELER

"LİNCOLN FORMDA DEĞİL"

Skibbe, Lincoln'ün Bükreş maçında formunda olmadığını kabul etti. Bir gazetecinin, Lincoln'u maçta beğenip beğenmediğini sorması üzerine, "Bence Lincoln görevini yerine getirdi. Onu çıkartıp yerini başka oyuncu ile doldurmaya çalışmamalıydık. Belki formunda değil, bu konuda haklısınız" yanıtını verdi.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00