kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ahmet Gülhan olimpiyatlara veda etti!

Yeni Haber
Çin'in başkenti Pekin'de devam eden 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, serbest güreş 74 kiloda mücadele eden Ahmet Gülhan, repesajdaki ilk müsabakasında Güney Koreli rakibine yenilerek elendi...
İlk turda İran asıllı Avustralyalı Ali Abdo'yu 2-0 (1-0/2-0) yenen Ahmet Gülhan, ikinci turda Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu Rus Bouvaisa Saitiev karşısında başarılı bir müsabaka çıkarmasına karşın, 2-0 (0-1/0-4) mağlup olmaktan kurtulamadı.

Rus güreşçinin finale yükselmesiyle bronz madalya şansı devam eden Ahmet Gülhan, akşam seansında çıktığı repesajdaki ilk müsabakasında ise Güney Koreli Byung Kwan Cho'ya mağlup oldu. Rakibi karşısında ilk periyodu 1-0 kazanan Gülhan, ikinci periyodu 2-0, son periyodu da 2-1 kaybedince minderden 2-1 yenik ayrıldı ve oyunlardan elendi.

Pekin Olimpiyatları'nda bugün TSİ 12.20'de 66 kiloda Ramazan Şahin, Ukraynalı Andriy Stadnik ile finalde mücadele edecek.

Bu arada, serbest güreş müsabakalarının son gününde mücadele edecek Türk sporcuların rakipleri belli oldu.

Yarın mindere çıkacak Milli Takım sporcularının üçü de ilk turu maç yapmadan geçerken, 84 kiloda Serhat Balcı ikinci turda Kanadalı Travis Cross, 96 kiloda Hakan Koç Alman Stefan Kehrer, 120 kiloda Aydın Polatçı ise Ukraynalı Ivan Ishchenko ile karşılaşacak.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)