kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Git kardeşim

Menajer Sinan Engin, yabancı kontenjanı nedeniyle Seriç'in oynamasına engel olan Gordon'a "Seni takımda istemiyoruz. Git artık" dedi..
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, takımda istenmemesine rağmen kendisine kulüp bulmayan ve takımda kalmak istediğini söyleyen Gordon Schildenfeld ile Nevzat Demir Tesisleri'nde bir görüşme yaptı. Engin, gözden çıkarılan oyuncuyu sert bir dille uyardı. Takımdan ayrılmadığı ve yabancı kontenjanını doldurduğu için vatandaşı Seriç'in oynamasına engel olan Hırvat oyuncunun, Sinan Engin'e kulüpten para istemediğini tek isteğinin takımda kalıp kendisini kanıtlamak olduğunu söylediği belirtildi. Buna karşılık Sinan Engin'in "Seni takımda istemiyoruz. Zaten yabancı kontenjanımız da dolu. Git artık bizim geleceğimize engel olma. Seriç senin yüzünden oynayamıyor. Neden kendine bir takım bulmuyorsun? Burada sana yer yok" dediği öğrenildi.

ENGİN'DEN SERİÇ'E TERAPİ
Öte yandan Sinan Engin'in durumdan rahatsız olan Anthony Seriç'e "Senin yaptığın jesti unutmadık. Gordon problemini en kısa sürede çözeceğiz. Sen kariyerli bir futbolcusun ve bize katkı sağlayacağından kimsenin şüphesi yok" dediği ifade edildi.
Haberin fotoğrafları