kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Steaua Bükreş Moreno'yla anlaştı!

Yeni Haber
Steaua Bükreş'in İspanya'nın Real Murcia takımından transfer etiği orta saha oyuncusu Abel Gomez Moreno, takımla antremanlara başladı. ..
26 yaşındaki orta saha oyuncusunun 26 numaralı forma giyeceği belirtildi. Avrupalı büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Marino, 'Takım arkadaşlarıma kısa zamanda çok ısındım. Takımda ispanyolca konuşan futbolcu sayısı oldukça fazla. Allah yardım ederse Galatasarayı geçersek, Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarılar kazanacağız.' dedi.

27 Ağustos Çarşamba günü Galatasarayla yapacağı rövanş maçına sıkı hazırlanan Steua Bükreş takımı, basına kapalı olarak yaptığı antemanlarda Galatasaray maçı taktiklerine ağırlık verdiği belirtildi.

Steaua Bükreş-Galatasaray maçının yapılacağı 1974 yılında yapılan Gencea Stadyumu, koşu pisti olmaması ve tribünlerin sahaya yakın olmasından dolayı futbol arenası olarak tabir ediliyor. 1996 yılında restorasyona uğrayan stadyum 28 bin seyirci kapasitesine sahip.

18 Ağustos tarihinden itibaren satışa sunulan Steaua-Galata maç biletlerinin fiyatının en düşük 7, en yüksek 150 euro olduğu belirtildi.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)