kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

15 oyuncu transfer ettik!

Yeni Haber
Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi...
Kuntoğlu, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda Mahmut Özgener'in başkanlığa seçildiğini anımsatarak, yeni başkanın iyi ve başarılı çalışmalar yapacağından emin olduklarını ifade etti.

Konyaspor'da yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana tempolu bir çalışma dönemi yaşadıklarını belirten Kuntoğlu, Konyaspor'u hep birlikte önemli bir marka haline getirmek için uğraş verdiklerini kaydetti.

Kurumsal bir yapıya oturtmak vaadiyle göreve geldikleri Konyaspor'da kurumsallaşma yolunda önemli adımlar attıklarını dile getiren Kuntoğlu, yoğun süren 3 ayrı kamp döneminin ardından sezon açılış etkinlikleri kapsamında Hollanda'nın Feyenoord takımı ile bir hazırlık maçı yaptıklarını, bunun Konyaspor tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.

Konyaspor'da Nuri Mehtap'la menajerlik dönemini de başlattıklarını belirten Kuntoğlu, ''Daha önce böyle bir yapı olmadığı için futbolcu ile kulüp arasında bir kopukluk oluyordu. Futbol şube sorumlumuzun da bütün işini bırakarak, tüm zamanını Konyaspor'a ayırması için karar aldık. Menajer ve Futbol Şube Sorumlusu devamlı takımımın başındalar. Profesyonel bir yönetim anlayışı neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz'' dedi.

Kuntoğlu, transfer komitesinin çok verimli çalıştığını ve oyuncu seçiminde titiz davrandığını belirterek, futbolcu transferi konusunda profesyonel kriterler belirleyerek adeta Konyaspor'un ''Spor Anayasası''nı oluşturduklarını ifade etti.

OYUNCU TRANSFERLERİ

Turkcell Süper Lig'de en çok oyuncu alan takımlardan biri olduklarını vurgulayan Kuntoğlu, ''3 büyük kulüp hariç Trabzonspor'dan sonra en fazla oyuncu transfer eden takımız. 15 oyuncunun transferini yaptık'' diye konuştu.

Kuntoğlu, Konyaspor'un tüm oyuncularına çeklerini zamanında ödediğini, herkesin vereceğini verdiği, alacağını da aldığı bir kulüp olduklarını dile getirdi.

Kombine bilet satışlarına da değinen Kuntoğlu, şunları kaydetti:

''580 kombine biletten sadece 20 tanesini sattık. Herkes ücretsiz ya da düşük fiyatla bilet almak istiyor. Konyaspor'da o dönem kapandı. Hiç kimseye ücretsiz kombine bilet verilmeyecek. Bazı alışkanlıkların değişmesi lazım. Bilet fiyatlarımızdan da hiçbir şekilde geri adım atmayacağız. Kimse almazsa oturur kendimiz izleriz. İnsanlar Konyaspor'u sevdiklerini söylüyorsa bunu göstermeliler. Bu sezon ilk 10'a, önümüzdeki sezon ise ilk 3'e oynayacak bir Konyaspor için yola çıktık. Bunun için profesyonel bir anlayışın hakim olması gerekiyor.''

Kuntoğlu, VİP C tribün için kombine bilet fiyatlarının 400 YTL, VİP A, B ve D tribün için ise 250 YTL olduğunu sözlerine ekledi.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)