kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sami Dündar (solda), filmin başrolünde yer alan Okan Bayülgen'in, kitabın yazılma sürecini bildiğini ve senaryoya hakim olduğunu söyledi.

Oyuncular 1 Ekim'de enkaz altına girecek

Depreme karşı seferberlik ilan eden Türk Kızılayı'nın da destek verdiği 'Her Şeyin Bittiği Yerden' isimli filmin efekt çekimleri Kocaeli'nde yapılıyor. Oyuncular 1 Ekim'de enkaz altına girecek..
17Ağustos depreminin üzerinden 9 sene geçti. Türk Kızılay'ı bu felaketin 9. yıldönümünde ulusal seferberlik başlattı. İzmit Seka Park Alanı'nda, bu konu hakkında düzenlenen basın toplantısına katılan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, " Tüm Türkiye 'depreme hazırız' diyene kadar, yurt genelindeki eğitimlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

DIŞARIDA DA SES GETİRECEK!
Seferberlik sadece vatandaşlara verilecek eğitimlerle sınırlı değil. Depremde 27 saat enkaz altında kalan Sami Dündar'ın, bu süreçte yaşadıklarını kaleme aldığı 'Her Şeyin Bittiği Yerden' adlı kitap da, seferberlik çalışmaları kapsamında beyazperdeye uyarlanıyor. Türk-Yunan ortak yapımı çekimleri, son sürat devam ediyor. 30 milyon YTL'lik bir bütçeyle çekilen filmi Ezel Akay yönetiyor. Filmin başrolünde ise usta oyuncu Okan Bayülgen var. Ezel Akay, bugüne kadar yapılan en yüksek bütçeli Türk filmi olan yapımın, yurtdışında da ses getireceğinden emin olduğunu söyledi. Efektleri için çalışmaların son sürat devam ettiği filmin oyuncuları da 1 Ekim'de rolleri gereği enkaz altına girmeye hazırlanıyor.
Haberin fotoğrafları