kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Senna için geri sayım

OĞUZ YÖRÜK
Aziz Yıldırım 'yalan' dese de Aragones ve Güiza transferlerini ilk kez dünyaya duyuran Marca, Senna haberlerinde oldukça iddialı..
Fenerbahçe'nin Güiza'dan sonra transferdeki ikinci bombası Marcos Senna için geri sayım sürüyor. Yıldız oyuncunun yarın İstanbul'a gelerek imza atacağı öne sürüldü. 32 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız için Fenerbahçe TV'de hummalı bir çalışma sürerken, transferin resmen açıklanmasının ardından bu görüntülerin yayına verileceği öğrenildi. Aragones ve Güiza'nın transferini ilk olarak duyuran MARCA gazetesi muhabiri Felix Diaz'ın haberine göre sarı-lacivertliler Senna'nın transferi için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Diaz, ufak sorunların kaldığı transferde 3 yıllık sözleşme için Senna'nın yıllık 2.5 milyon euro alacağını iddia etti.

*SENNA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


AZİZ YILDIRIM 'YALAN' DİYOR
Öte yandan Aziz Yıldırım, Senna'nın transfer haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Yıldırım, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda sorulara, "Böyle birşey yok. Kulübü 24 milyon euro istiyor. Bu yüzden alacağımız isim Senna değil başka biri" şeklinde yanıt verdi.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)