kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Marica geçen hafta sonu başlayan Almanya Ligi'nde Stuttgart'ın 3-1 kazandığı M'Gladbach maçında gol attı

Aslan Marica

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray, Stuttgart'ın 22 yaşındaki Rumen golcüsü ile anlaşmaya vardı. Genç futbolcu, S.Bükreş maçından sonra imza atacak..
Galatasaray, Stuttgart'ın Rumen golcüsü Ciprian Marica ile anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki futbolcuya 2.5 milyon euro ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, Meira'nın ardından Stuttgart'ın bir başka yıldızını daha renklerine bağlamayı başardı. Daha önce Dinamo Bükreş ve Shakhtar Donetsk forması giyen Marica, Romanya Milli Takımı'nda da 24 maçta oynayıp sekiz gol kaydetti. Genç golcü son olarak Stuttgart'ın Alman Ligi'nde Borussia Mönchengladbach'ı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği ilk hafta maçında da gol attı. Marica'nın Galatasaray'ın gelecek hafta Steaua Bükreş ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasından sonra imza atacağı belirtildi.

*CİPRİAN MARİCA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SAĞ BEKE SEİTARİDİS İDDiASI
Bu arada Fransız futbol internet sitesi , Galatasaray'ın Atletico Madrid'in sağ beki Georgios Seitaridis'in de peşinde olduğunu iddia etti. Haberde İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen 27 yaşındaki oyuncunun da teklife sıcak baktığını belirtti. Sarı-kırmızılılarda sağ bekte Uğur Uçar'ın sakatlığının ardından Valencia'dan Miguel'in ismi de gündeme gelmişti. 58 kez Yunanistan Milli Takımı'nda görev yapan Seitaridis, daha önce Panathinaikos, Porto, Dinamo Moskova takımlarında oynamıştı.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)