kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
MİLLİLER İKİ FİRE DAHA VERDİ Milli Takım’da Şili maçı öncesi sakatlıkları nedeniyle Emre Belözoğlu ve Mevlüt Erdinç kadrodan çıkarıldı. Emre Belözoğlu ile Mevlüt Erdinç’in kontrolden geçirildiği ve dün çekilen MR’ları sonrasında, riske edilmemeleri için kadrodan çıkarılmalarına karar verildiği belirtildi. Ay yıldızlı takım son çalışmasını dün akşam yaptı.

Turkolar ile yeniden

EURO 2008'de fırtına gibi esen A Milli Takım, 2010 Dünya Kupası eleme maçlarına hazırlık için bugün Kocaeli'de Şili ile karşılaşıyor. Maç 21.00'de..
2010 Dünya Kupası Grup Eleme maçlarına hazırlanan A Milli Takımımız, bu akşam Şili ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Kocaeli İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Anastassios Kakos yönetecek. Kakos'un yardımcılıklarını vatandaşları Christos Akrivos ve Dimitris Bersis yapacak. Mücadeleyi TRT 1 naklen ekranlara getirecek. Bu arada Türkiye ile Şili özel maçta 3. kez karşı karşıya geliyor.

BİR BERABERLİK BİR GALİBİYET
İki ülke milli takımları arasında geride kalan 2 özel maçtan 1'ini Türkiye kazandı, 1'i de berabere sonuçlandı. 23 Haziran 1995 tarihinde Şili'nin başkenti Santiago'da yapılan ilk randevu 0-0 sonuçlandı. 17 Nisan 2002 tarihinde Hollanda'nın Kerkrade kentinde yapılan maçı ise Türkiye, Hakan Şükür ve İlhan Mansız'ın golleriyle 2-0 kazandı.

TERİM'İN MUHTEMEL 11'İ ŞÖYLE

Milli Takım'ın muhtemel 11'i : Volkan, İbrahim Kaş, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Serdar Özkan, Aurelio, Topal- Halil, Semih, Tuncay