kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yattara'dan kolbastı şov

Yeni Haber
Trabzonspor'un 41. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen baloda Gineli yıldız İbrahim Yattara'nın kolbastı şovu izleyenlerden büyük alkış aldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri'nde yapılan 41. yıl balosunda en çok ilgiyi yöreye özgü bir oyun olan kolbastı ekibiyle sahnede oynayan Gineli yıldız İbrahim Yattara çekti. Kolbastı ekibinin gösterisini bir süre seyreden Yattara, daha sonra hızını alamayarak sahneye çıktı ve kolbastı oynamaya başladı. Sahadaki başarısını kolbastı oynarken de gösteren Yattara, seyircilerden büyük alkış aldı.

Gecede basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gineli yıldız Yattara, bu yıl tek hedeflerinin uzun zamandır arzulanan lig şampiyonluğu olduğunu söyledi. Kulübün 41. kuruluş yıldönümü coşkusunu yaşadıklarını belirten Yattara, "Takım olarak hep birlikteyiz. Çok mutluyuz. Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı ve böyle muhteşem bir gecede moral depoluyoruz. Ben 6 yıldır buradayım ve üzerimde herhangi bir stres yok. Ben çok rahatım" ifadelerini kullandı. Bordo-mavili futbolcu Serkan Balcı ise, geçen sene yaşanan olumsuzlukların bu sene yaşanmamasını dileyerek, lig sonunda özlenen şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyledi. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Balcı, "Maçlar bu hafta başlıyor. Ankaraspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Geçen seneki olumsuzlukların olmayacağına inanıyorum. Taraftarımızın da olumsuz davranışlardan sakınmasını bekliyorum. Geçen sezon 5 maç seyircisiz oynama cezası aldık. Biz onlara, onlar da bize kavuşamadı. İnşallah bu sezon böyle şeyler yaşamayız" diye konuştu.

Yeni bir takım olduklarını, camiadan sabır ve anlayış beklediklerini dile getiren Balcı, "Bu takıma sabredilmesi gerektiğine inanıyorum. Çok yeni bir takımız. Değişik alanlarda oynamam benim tercihim olamaz. Bu hocamızın takdiri, ben sadece oynamak istiyorum. Trabzonspor'un başarısı önemli, çünkü herkes başarı için kenetlendi. Bu sene özlenen başarıları yakalayacağımıza inanıyorum" dedi. Ligdeki bütün takımların kendine has özellikleri olduğunu ve her takımın birbirini yenebileceğini söyleyen Serkan Balcı, ancak herkesin Trabzonspor'dan çekinmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)