kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Akgül, ikinci turda Japon rakibi Matsunaga’ya 2-0 yenildi.

Bize yine hüsran!

Pekin'de dün yapılan müsabakalarda ülkemizi temsil eden sporcularımız da yüzümüzü güldüremedi. Güreşte 2, atletizmde ve masa tenisinde 1'er sporcumuz oyunlara veda etti..
Dün yapılan serbest güreş müsabakalarında sporcularımızdan 4'ü olimpiyat oyunlarına veda etti. 60 kiloda Tevfik Odabaşı ilk turda Makedon Ramazanov'a 2-1 yenildi. Odabaşı, Ramazanov'un çeyrek finalde Batirov'a mağlup olmasıyla elendi. 55 kiloda Sezar Akgül de ilk müsabakasında ikinci turda Japon Matsunaga'ya 2-0 yenildi. Akgül, Japon güreşçinin sonraki maçlarını da kazanarak finale yükselmesiyle bronz madalya şansı yakaladı. İlk resepaj mücadelesinde Senegalli Diatta ile karşılaşan Akgül, rakibini 2-1 yendi. Fakat ikinci resepajda Özbek Mansurov'a 2-0 ile boyun eğen Akgül de oyunlara veda etti. Atletizmde ise bayanlar uzun atlamada Türkiye'yi temsil eden Güney Afrika asıllı Karin Melis Mey, seçmelerde elendi. Melis Mey, toplam 42 atletin katılımıyla yapılan uzun atlama seçmelerinde 2. hakkında elde ettiği 6 metre 42 cm'lik atlayışıyla grubunda 14., toplamda ise 25. sırayı aldı.

*SEZAR AKGÜL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MELEK HU ÜÇÜNCÜ TURDA
Olimpiyatlarda ilk defa mücadele ettiğimiz masa tenisinde ise Çin asıllı Türk sporcu, Cem Zeng, 1. turda Sırp rakibi Karakasevic'e 4-1 yenilirken, diğer sporcumuz Melek Hu, 2. turda Alman Elke Schall'ı 4-2 yenerek günü olumlu sonuçla bitiren tek isim oldu. Hu, bugün 11:00'de 3. tur maçına çıkacak. Ayrıca iki güreşçimiz; Ramazan Şahin ve Ahmet Gülhan da bugün mindere çıkıyor. Öte yandan erkekler 5 bin metre engelli birinci turunda ise milli sporcumuz Selim Bayrak yarışacak.
21:00
Türkiye - Şili
A Milli - Özel Maç (TRT-1)