kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Ağustos 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün İçinden

İNGİLTERE'DE KAPTAN YİNE TERRY
İNGİLTERE Milli Takımı'nda John Terry, ikinci kez kaptanlığa getirildi. İngiltere Milli Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Capello'nun; Steven Gerrard, David Beckham, Rio Ferdinand ve John Terry'yi son maçlarda izlediği ve bu görev için Chelsea'nin kaptanında karar kıldığı belirtildi.

GÜRCİSTAN MAÇI TARAFSIZ BÖLGEDE
FIFA, Gürcistan ile İrlanda arasında gelecek ay oynanacak olan 2010 Dünya Kupası grup eleme maçını tarafsız bölgeye alacak. FIFA, Rusya ile savaş halinde olan Gürcistan'daki durumu yakından takip ettiklerini ve güvenlik endişesi nedeniyle böyle bir karara vardıklarını belirtti. Gürcistan, aday bölgelerini 26 Ağustos'a kadar FIFA'ya bildirmek zorunda.

CLAUDIO PIZARRO WERDER BREMEN'DE
ALMANYA Birinci Futbol Ligi takımlarından Werder Bremen, Chelsea'nin Perulu santrforu Claudio Pizarro ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardı. Chelsea'ye Bayern Münih'ten transfer olan Pizarro, 1999-2001 seneleri arasında yine Werder Bremen'de forma giymişti.

ŞAHİN AKARSU AĞABEYİNİ YİTİRDİ
KAYSERİSPOR İkinci Başkanı Şahin Akarsu'nun acı günü. Akarsu'nun ağabeyi Vahdi Akarsu (49) geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Akarsu'nun cenazesi Hunat Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.