kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Belediye'ye Polonyalı defans
İstanbul Büyükşehir Belediye, Polonyalı defans Marcin Kus'u transfer etti. 27 yaşındaki Kus, 7 kez milli formayı giydi. Denizlispor, Hacettepe'den Ali Bayraktar, Sakarya'dan da Ercan Yaman ile anlaştı. Konya, Gaziantep'ten Erdal Kılıçaslan'a imza attırdı.

Güreşte muhteşem başladık
23. Dünya Gençler Grekoromen Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde Türk sporcular coştu. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki 60 kiloda Rahman Bilici ile 96'da Ahmet Taçyıldız Dünya Şampiyonu olup altın madalya kazandılar. 50 kiloda Ferhat Tekin ile 74'te Selim Demir ise bronz madalya aldılar.

Filede Balkan finalindeyiz
8. Balkan Yıldız Erkekler Voleybol Şampiyonası yarı finalinde Karadağ'ı 3-0 yenen Türkiye finale çıktı. Bulgaristan'daki şampiyonada Karadağ'ı 25-22, 25-23 ve 25-14'lük setlerle geçen Millilerimiz bugün 18.00'de Sırbistan ile final maçına çıkacak.

'Rüya transfer' gerçekleşti
İngiliz ekibi Liverpool, Tottenham'ın İrlandalı forveti Robbie Keane'i 23 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Liverpool'un "rüya transfer" şeklinde nitelendirdiği 28 yaşındaki Keane, bir dönem Leeds United ve İnter'de de forma giymişti. Tecrübeli oyuncu, Tottenham'da forma giydiği 197 maçta 80 gol atma başarısını gösterdi.

Kıskanç atlet tehdit etti
Sırıkla yüksek atlamada eski dünya şampiyonu İtalyan atlet Giuseppe Gibilisco, antrenörünün, olimpiyat ve dünya şampiyonu Yelena Isinbayeva ile kendisinden daha fazla ilgilendiğini iddia etti. Gibilisco, İtalya milli takım antrenörüne, bu duruma bir çözüm bulmasını, aksi halde oyunlardan çekileceğini söylediğini ifade etti.

Hacettepe'de sakatlık şoku
Hacettepespor'da, iki önemli oyuncundan gelen sakatlık haberi sıkıntıya neden oldu. Yeni transferlerden golcü futbolcu François Zoko'nun yaklaşık 6 hafta, geçen sezonun başarılı isimlerinden Tozo'nun da yaklaşık 5 hafta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Rus atletten yeni dünya rekoru
Rus atlet Yelena Isinbayeva, bayanlar sırıkla yüksek atlamada 5.04 metrelik derecesiyle yeni bir dünya rekoru kırdı. 2. Louis Stadı'nda dün akşam yapılan Monaco Grand Prix'sinde piste çıkan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yelena Isinbayeva, 3. hakkında geçtiği 5.04 metrelik yükseklikle kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi. 26 yaşındaki atlet kariyerindeki 23. dünya rekoruna imza attı.
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı