kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bin 500 kadar gurbetçinin izlediği maçta Song sık sık hakemlerle tartıştı. Gökhan Ünal’ın golünde ortayı yapan Yattara ise futboluyla yine beğeni topladı.

Yorgun Trabzon ilk maçta berabere

CEVAT KOL
Ersun Yanal yönetiminde yoğun şekilde sezona hazırlanan Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Alman 2.lig ekibi Osnabruck ile yenişemedi..
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında, Almanya 2. lig ekibi Osnabrück ile 1-1 berabere kaldı. Nienburg kentinde oynanan maçın golleri, 35. dakikada Thomas ve 54. dakikada Gökhan'dan gelirken, Song'un agresif futbolu dikkat çekti. 62. dakikada oyundan çıkan Yattara'dan kaptanlık pazubandını alan Song maç sonunda, "Henüz yeni bir takımız. Birbirimize uyum sağlamak için zamana ihtiyacımız var. Sert oynadım çünkü sertlik futbolda var. Bu olacaktır" ifadesini kullandı. Umut ise Osnabrück karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Yavaş yavaş birbirimizi tanımaya başlıyoruz" derken, Gökhan Ünal da yorgunluk nedeniyle henüz istediklerini yapamadıklarını söyleyip, "Yoğun idman temposu bizi zorladı" dedi.
Haberin fotoğrafları
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı