kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Necati Ateş Konyaspor yolunda

Yeni Haber
Süper lig takımlarından Konyaspor Necati Ateş'i kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi...
Yeni sezona iddialı hazırlanan Konyaspor'da transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Ligin başlamasına sayılı haftalar kala Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçaslan'ı alarak 15. transferini gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, forvette etkili bir isim transferi yapmak için arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık oynayan, Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş ile görüşmeler yapan Konyaspor yöneticileri, önümüzdeki günlerde transferin netlik kazanacağı açıklandı.

Konyaspor Basın sözcüsü Ramazan Özel, Necati ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Necati ile görüştük ve kendisi gelmeye hazır. Necati bize 'Galatasaray izin verdikten sonra gelmeye hazırım' dedi. Galatasaray kulübü ile görüşüp bu oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Necati Ateşi kiralık olarak kadrolarına katmayı düşündüklerini söyleyen Ramazan Özel, eğer görüşmeler olumlu geçerse takımın forvet arayışlarının tamamlanacağını sözlerine ekledi.

GELECEĞİN KONYASPOR'U OLUŞTURULUYOR

Öte yandan yabancı golcü arayışlarını sürdüren Konyaspor transfer komitesi İsveç ve Norveç'te 2 isim takip ediyor. Ligin henüz bitmediği Norveç ve İsveç'te oyuncu takip eden yeşil-beyazlı ekip izlemediği oyuncuyu almak istemiyor. Bu nedenle transfer edilecek oyuncular bir kaç kez izlenip öyle karar veriliyor. Ramazan Özel, Konyaspor'da transferin hiç bir zaman bitmediğini ifade etti. İzlenen oyuncuların beğenilmesi halinde transfer edileceğini sözlerine ekledi. Bazı izlenen oyuncuların ise bu yıl için değil önümüzdeki sezon için takip edildiğini söyleyen Özel, gelecek yıllarında çalışmalarının yapıldığına değindi.




21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı