kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NENAD KRSTIC

Rus çılgınlığı sürüyor Krstic'e 5 milyon dolar

Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımı, New Jersey'nin Sırp yıldızı Nenad Krstic'i transfer etti. Krstic, yıllık 5 milyon dolar kazanacak..
Bu sezon futboldan basketbola sıçrayan Ruslar'ın transfer çılgınlığı devam ediyor. Bostjan Nachbar, Jorge Garbajosa ve Carlos Delfino gibi isimlerin astronomik fiyatlarla Rus Ligi'ne transfer olmasının ardından Nenad Krstic de Rusya'nın Triumph Lyubertsy takımına transfer oldu. NBA'de New Jersey Nets takımında forma giyen 2.13'lük Sırp basketbolcu, yıllık 5 milyon dolar karşılığında Triumph Lyubertsy'ye 2 yıllık imza attı. Bu rakam, NBA standartlarında vergilerle birlikte 9 milyon dolara karşılık geliyor. Bu transferle birlikte Nets, Dynamo Moskova'ya giden Nachbar'dan sonra bir oyuncusunu daha Rusya'ya uğurlamış oldu. Krstic, Milli basketbolcumuz Kerem Tunçeri'yle takım arkadaşı olacak.

İSTATİSTİKLERİ DÜŞMÜŞTÜ
Bu transferin bir ilginç yönü de Krstic'in performansının düşüş gösterdiği bir dönemde yüksek rakamlı bir kontrata imza atması. 2006-2007 sezonunda maç başına 16.4 sayı ve 6.8 ribaunt ortalamasıyla oynayan ünlü sporcu, yaşadığı ciddi sakatlığın ardından toparlanamamış ve NBA'de geçtiğimiz sezonu maç başına 6.6 sayı ve 4.4 ribaunt ortalamasıyla tamamlamıştı.
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı