kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"İyi takım olduğumuzu değiştirmez"

Yeni Haber
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, transfer çalışmalarının olduğunu ancak bu durumun çok iyi bir takım oldukları gerçeğini değiştirmeyeceğini ifade etti...
Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı sabah antrenmanının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Skibbe, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Alman teknik adam, takıma oyuncu isteyip istemediği yönündeki bir soruya, daha önce de olduğu gibi çok iyi bir takım olduklarını dile getirerek, şu yanıtı verdi: "Oyuncu arayışı içinde olmamız bu durumu değiştirmez. Evet bir forvet veya bir kaleci de alabiliriz. Fakat dediğimiz gibi bu bizim iyi bir takım olduğumuzu değiştirmez. Şu anda size bitmiş bir transfer ismi vermem imkansız; Ancak transfer çalışmalarımız devam ediyor."

İstanbul'daki çalışmalar hakkında da bilgi veren Skibbe, "Daha önce de söylediğim gibi takımımdan son derece memnunum. Örneğin bugün çok iyi çalışmalar yaptık. Sakatlarımız var önümüzdeki maçlarda sakat oyuncularımızın eksikliklerini zaman zaman hissedeceğiz. Sakat oyuncularımızı mümkün olduğunca erken aramıza katmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. " dedi.

Sistem ve ilk 11'in nasıl şekilleneceği yönündeki soruya da yanıt veren Skibbe, "Bunu söylemek kararı vermek için daha zamana ihtiyacımız var. Bursa maçının ertesine kadar beklememiz gerekir. Servetli ya da Servetsiz, Lincolnlü ya da Lincolnsüz oyun şablonlarımız farklı olacaktır." şeklinde konuştu.

Bu arada genç teknik adam, Almanya'ya sakat oyuncuları götürmeyeceklerini belirterek, "Lincoln'ün oynamasına engel olacak bir sorununun olduğunu sanmıyorum. Fakat Servet, Emre Güngör, Kewell bizimle Almanya'ya gelmeyecek." diye konuştu.
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı