kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Türkiye adına olimpiyatlara 12 dalda katılacak 20'si bayan 68 sporcu dün akşam Çin'in başkenti Pekin'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Uğurlar olsun

Pekin'de düzenlenen 2008 Olimpiyatları'na katılacak olan Olimpiyat Kafilesi dün yola çıktı. Kafile, yolculuk öncesi düzenlenen organizasyonlarla Pekin'e uğurlandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Uğurlar olsun
Pekin Olimpiyat Oyunları'na katılacak olan Türk olimpiyat takımının ilk kafilesi İstanbul'da düzenlenen özel bir geceyle uğurlandı. Yeşilköy'deki WOW Hotels& Convention Center'da gerçekleştirilen uğurlama organizasyonuna, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çin'in Ankara Büyükelçisi Guxoian Sun, teknik direktör Şenol Güneş ve sanatçı Yıldız Tilbe katıldı. Atalay, Güney Kore ve Japonya'nın düzenlediği 2002 Dünya Şampiyonası'nda 3.'lük başarısını yakalayan teknik direktör Şenol Güneş'i törene özellikle çağırdıklarını aktararak, "Onu, oraların bizim için korkulacak yerler olmadığın göstermesi için çağırdık" dedi. İstanbul Valisi Muammer Güler de altın madalya alacak sporcuları altınla ödüllendireceklerini söyledi.

KORYÜREK ÖDÜLLERİ VERİLECEK
Öte yandan önceki gece Vestel firması da, Olimpiyatlarda yarışacak atletler ve atletizm camiasına, İstanbul Boğazı'nda moral yemeği verdi. Vestel Genel Müdürü Timur Tuncer, atletizme adadığı yaşamını trafik kazası sonucunda yitiren Cüneyt Koryürek'in anısını yaşatmak için bu yıldan itibaren yer yıl bir bayan ve bir erkek atlete "Cüneyt Koryürek Yılın Atleti Ödülleri" vereceklerini dile getirdi.
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı