kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yapımcı Faruk Aksoy ve oyuncular, kutlamada 'Urfa'nın Etrafı' adlı türküyü birlikte seslendirdi.

'Ayakta Kal'mayı başardılar

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Kavga sahnelerinde birçok oyuncunun yaralandığı 'Ayakta Kal' filminin çekimleri tamamlandı. Ekip, çekimlerin bitmesini hep birlikte şarkılar söyleyerek kutladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Ayakta Kal'mayı başardılar
Yapımcılığını Faruk Aksoy ve Murat Akdilek'in üstlendiği, yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı 'Ayakta Kal' adlı gençlik filminin çekimleri tamamlandı. Başrol oyuncuları Mehmet Aslan ve Sinem Kobal'ın da aralarında bulunduğu film ekibi önceki gün, Levent'teki Küpeli restorantta çekimlerin bitmesini kutladı.

ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ
Gecede gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kobal ve Aslan, çok iyi anlaştıklarını söyledi. 26 Eylül'de vizyona girecek olan 'Ayakta Kal'da, kolej öğrencisi Yasemin'i canlandıran Sinem Kobal'a aşık olan fakir bir genci canlandıran Mehmet Aslan gazetecilerle yaptığı sohbette, "Fakir bir erkeğin zengin bir kıza aşık olması çok zor" diye konuştu. "Gerçek hayatta aileniz fakir bir kızla ilişkinizi onaylar mı?' sorusuna ise, "Fakir diye onaylamamazlık yapmazlar ama başka meziyetler ararlar; kültür, üniversite eğitimi gibi..." yanıtını verdi.
Haberin fotoğrafları