kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan'a İtalyan kaleci

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray, Sevilla'nın 31 yaşındaki file bekçisi Morgan De Sanctis ile el sıkıştı. İspanyollara 1 milyon euro, İtalyan oyuncuya ise yıllık 1.5 milyon euro ödenecek..
Forvet transferi yapması beklenen Galatasaray dün şaşırtıcı bir şekilde yeniden kaleci transferine el attı ve Morgan De Sanctis ile anlaştı.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Sportif A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin dün İspanyol kulübü Sevilla ile masaya oturarak, İtalyan file bekçisinin bonservisi ile birlikte transferini de sonuçlandırdı. Sevilla'nın birinci kalecisi Palop'un takımda kalacağının kesinleşmesinin ardından De Sanctis, bir yıl daha anlaşması olan kulüp yöneticilerine ayrılmak istediğini söyledi. Sevilla yönetimi de 1 milyon euro karşılığında De Sanctis'i Galatasaray'a verdi. 31 yaşındaki kaleci yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak.

AYKUT VE ORKUN NE YAPACAK?
İki kez milli formayı giyen De Sanctis, 8 yıl oynadığı Udinese'de 2005-06 sezonunda 34, 2006-07 sezonunda 36, 2007-08'de gittiği Sevilla'da ise sadece 8 maçta forma giydi. İtalyan'ın gelişi sonrası Galatasaray'da Aykut ve Orkun'un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor.
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı