kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dede düğmeye bastı

DENİZ DERİNSU
MTK maçı öncesi Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı. Aragones, Kezman ile Maldonado'yu 18'e almadı ve iki öğrencisine, yeni sezonda kendilerine yer olmadığının mesajını verdi..
Fenerbahçe, yeni sezona bugün Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu ilk maçıyla başlıyor. Rakip ise Macaristan'ın MTK takımı... Bu karşılaşma öncesi teknik direktör Aragones'in açıkladığı 18 kişilik maç kadrosu, takımdan hangi yabancıların gönderileceği konusunda yarı resmi bir açıklama gibiydi. İspanyol teknik adam, uzun süredir gözden çıkarılan ama kendisini isteyen kulüp bulamadığı için şimdilik F.Bahçe'de olan Kezman'ı kadroya almadı. Semih ve Güiza'dan oluşacak forvetin yedeği ise İlhan Parlak oldu.

EMRE KADROYA ALINDI
Sırp oyuncunun dışında Maldonado da kendi bölgesindeki sıkıntıya rağmen 18'de yer bulamadı. İlk onbirde önliberoda Selçuk'a görev vermeyi düşünen Aragones, bu bölge için alternatif olan Deniz'i de kadroya almadı ve sakatlıktan çıktıktan sonra çok az idman yapan; hazır olmadığı bilinen Emre'yi kadroya dahil etti. Kadroya alınmayan diğer isimler ise Ali Bilgin ile Yasin olurken; Gürhan ile Can, MTK maçında kulübede oturacak. Bu şartlar altında Kezman ile Maldonado'nun bileti bir anlamda Aragones tarafından kesilmiş oldu. İspanyol hoca bu konuda, "İki oyuncu da idmanlarda ellerinden geleni yapıyorlar. Ama zaman ne gösterir bilemem. F.Bahçe'nin çıkarları önemlidir" dedi.
Haberin fotoğrafları
21:00
Fenerbahçe SK - MTK
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı