kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan'da Oliveira bekleyişi

Yeni Haber
Sarı-kırmızılılar, Oliveira için İspanyol ekibe 10 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncuya ise 2 milyon euro önerildi, yanıtı bekleniyor..
Galatasaray, iki haftadır transfer etmek istediği Ricardo Oliveira'nın kulübü Real Zaragoza ile her konuda anlaştı. Transferin finansmanının banka kredisi yolu ile sağlanacağı öğrenilirken, Real Zaragoza'ya taksitler halinde 10 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğj ifade edildi. Artık imzaların atılmasının önündeki tek engel iseBrezilyalı golcünün yıllık 5 milyon euro ücret talep etmesi. Sarı-kırmızılı yöneticiler yıldız futbolcuya ilk olarak 2 milyon euro teklif etti.

ÜSTÜNEL DOĞRULADI

Şimdi Oliveira'nın cevabı beklenirken, bu yanıta göre bir strateji belirlenecek. Oliveira ile aradaki ekonomik pürüzler giderilir ise oyuncuya en kısa zamanda imza attırılıp, golcü transferi tamamlanacak. Yönetici Haldun Üstünel, Oliveira'nın transferiyle yakından ilgilenirken, Türk spor basının bir numarası Fotomaç'a yaptığı özel açıklamada, İspanya'da 4 gün birlikte oldukları Oliveira'nın transferinin bitme aşamasına geldiğini söyledi.