kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener düğmeye bastı

Yeni Haber
Fenerbahçe, forvet ve ön libero transferine odaklandı, bu amaç için 2 yıldız için atağa kalktı.

Yeni sezona eksiksiz bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, Aston Villa'dan Carew ve Bordeaux'dan Diarra isimleri üzerine yoğunlaştı. 2 yıldızla yapılan ilk temaslar olumlu...

*JOHN CAREW FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

CAREW&DİARRA HAREKATI

İspanyol hocanın gözden çıkardığı Maldonado'yu 1 hafta içinde satacak olan yönetim, Kezman'ın bonservisini de alacaklarına karşılık kendisine verecek... Carew transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Diarra ile de temasa geçti.

Fenerbahçe'de harekatın startı verildi... Sarı-Lacivertli yönetim, Avusturya kampında oynanan Ceske maçından sonra teknik direktör Luis Aragones'in verdiği rapor doğrultusunda forvet ve ön libero transferi düğmeye bastı. Yönetim ilk olarak, İspanyol hocanın gözden çıkardığı Kezman ve Maldonado'yu göndererek yabancı kontenjanında boşluk açacak.

BÜYÜK BİR SIKINTI BİTECEK

Maldonado'ya gelen teklifleri değerlendirerek 1 hafta içinde satmanın planlarını yapan Fenerbahçe yönetimi, Kezman konusunda ise farklı bir yol izleyecek. Sarı-Lacivertliler'in, talibi çıkmayan Sırp yıldızı serbest bırakmaya karar verdiği öğrenildi. Yönetim, Kezman'ın bonservisini alacaklarına karşılık kendisine verecek ve büyük bir sıkıntıdan kurtulacak.

ALBELDA'YA TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe ardından da Aragones'in çok istediği John Carew'i transfer etmek için görüşmelerini yoğunlaştıracak. Sarı-Lacivertliler'de ön libero konusunda ise adaylar sürekli artıyor. Albelda'ya Chelsea'nin talip olması, Makelele'nin de PSG'ye gitmesi üzerine zor durumda kalan Fenerbahçe, Bordeaux'lu Alou Diarra ile temasa geçti. Yönetim, 27 yaşındaki Fransız yıldızın menajeriyle pazarlık yapıyor.

TAKVİM