kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Taraftarın buluşma noktası
FUTBOL taraftarlarını internet üzerinde buluşturan ilk sosyal ağ "zefanclub.com" 1 Ağustos'ta Türkiye'de de hizmete girecek. Yönetim kurulu başkanı ve şirket kurucusu Jean Sebastien Cruz ile Uluslararası Gelişimden Sorumlu Genel müdür Anas Khalaf, Türkiye'de 2010 hedeflerinin 2 milyon üye ile 5 milyon ziyaretçi olduğunu söyledi.

Türkiye'ye AIBA'dan şok yasak

ULUSLARARASI Boks Federasyonları Birliği'nden (AIBA), Türkiye Boks Federasyonu'na şok bir mektup geldi. 23. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası'ndaki raporlar doğrultusunda, bir yıl boyunca, Türkiye'nin uluslararası organizasyon yapmasını yasakladığı ifade edildi. Gerekçe olarak Yunan teknik delege George Kyriakopoulos'un, turnuvada AIBA'nın onaylamadığı malzemelerin kullanılmasına ilişkin hazırladığı rapor gösterildi.

Kanseri yendi, Mersin'e geldi

BEKO Basketbol Ligi ekibi Mersin BŞB, Tennesse Üniversitesi'nden Christopher Franklin Lofton ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 1986 doğumlu ve 1.86 boyundaki ABD'li guard, 2007 sezonu sonunda yakalandığı testis kanseri hastalığını yenmeyi başarmış ve geçen sezon da Güneydoğu Konferansı'nda yılın oyuncusu seçilmişti.

Antalyaspor penaltılarla turladı
YENİ sezona kendi tesislerinde hazırlanan Ankaragücü, Kızılcahamam Turnuvası'ndaki ikinci maçında normal süresi 1-1 biten karşılaşmada Antalyaspor'a penaltılarla 5-2 yenilip elendi. Antalyaspor, Carlos'un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirirken, Ankaragücü Barbaros'un golüyle eşitliği sağladı.

Avrupa'da transfer pazarı
İNGİLİZ kulübü Tottenham, Rus forvet Roman Pavlyuchenko için kulübü S.Moskova'ya 20 milyon euro önerdi. Chelsea, Çek kalecisi Petr Cech'in sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. PSG, Ludovic Giuly'den sonra Chelsea'li Claude Makelele'yi de kadrosuna kattı. Ajax, PSV'nin orta sahası Aissati'yi aldı. A.Madrid, Arjantinli yıldız Riquelme'yi istiyor.