kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fahri Tatan Konyaspor'da

Yeni Haber
Konyaspor Kulübü, Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Fahri ile İstanbul'da 2 yıllık sözleşme imzaladı..
Konyaspor Kulübü, Beşiktaş'tan transfer ettiği Fahri Tatan ile İstanbul'da 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kabataş'taki Kahve Dünyası'nda gerçekleştirilen ve Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu ile basın sözcüsü Ramazan Özer'in katılımıyla Fahri, kendisini 2 yıllığına Konyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan başkan Kuntoğlu, başkan olduğu dönemden beri Fahri'nin hedeflerindeki futbolcu olduğunu dile getirdi. Kuntoğlu, Fahri ile dün yaptıkları görüşmede kendisiyle anlaşmayı sağladıklarını belirterek, ''Kendisi bu yıl ve gelecek yıllarda Turkcell Süper Lig'de başarılı olacak Konyaspor'da oynamak istedi. 3-4 gündür yanlış anlamalar oldu. Bunları düzelttik. Fahri, Konyaspor'un 10 numarası oldu. Kendisi bugün kampa katılacak'' dedi.

Konyaspor'un yeni transferi Fahri Tatan ise kendisi için yeni sayfa açıldığını dile getirdi. Fahri, her konuda Konyaspor yöneticileriyle hem fikir olduklarını vurgulayarak, ''Artık bu saatten sonra yaşanan olaylar önemli değil. Kafamı sıfırlamış durumdayım. Konyaspor'a arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapıp, faydalı olmak istiyorum. Konyaspor'u en iyi yere getirmeye çalışacağız. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'' dedi.

AA