kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Albelda hazır

GALİP ÖZTÜRK
İspanyol basını, F.Bahçe'nin Valencia'nın ön liberosu Albelda'ya her an imza attırabileceğini iddia etti; Roberto Carlos'un bu oyuncu için de aracı olduğunu yazdı..
İspanyol basını Fenerbahçe'nin Valencia'nın ön liberosu David Albelda'nın peşinde olduğunu iddia etti. El Mundo Deportivo gazetesi, Mehmet Aurelio'yu Real Betis'e kaptıran sarılacivertlilerde teknik direktör Aragones'in bu mevki için düşündüğü tek ismin 30 yaşındaki futbolcu olduğunu yazdı. Gazete, geçtiğimiz aralık ayında dönemin Valencia Teknik Direktörü Ronald Koeman tarafından kadro dışı bırakılan Albelda'nın, yönetime karşı kırgın olduğu ve takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

ROBERTO CARLOS ETKİSİ
İspanyol gazeteleri, Guiza'nın transferinde büyük rol oynayan Roberto Carlos'un Albelda'yı da arayarak, Fenerbahçe'ye gelmesi için aracı olduğunu da vurguladı. Brezilyalı yıldızın, Valencialı futbolcuya, "Guiza ve Aragones F.Bahçe tercihinden ötürü çok mutlu. Burada çok iyi bir kadro oluşturuluyor. Sen de bu iyi takıma ve bu büyük kulübe katılmalısın" dediği belirtildi. 51 kez İspanya Milli Takımı forması giyen ve Valencia'da 1999'dan bu yana 233 karşılaşmada oynayan Albelda'nın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve kariyerinin son dönemini yurtdışında noktalamayı düşündüğü kaydedildi.