kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Meğer Cimbom hocasız değilmiş

G.Saray'ın, yeni hocası Skibbe'yle, Kalli görevdeyken görüşmeye başladığı ortaya çıktı. Skibbe, "Teknik direktörlük konusunda ilk temasımız, G.Saray- Leverkusen maçları sonrası oldu. O tarihten sonra takımı takip etmeye başladım" dedi ..
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, TRT'ye çok ilginç açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulüple teknik direktörlük konusunda ilk temasının, o dönemde başında bulunduğu Bayer Leverkusen'in Galatasaray'la karşılaştığı UEFA Kupası maçlarından sonra olduğunu belirten Alman teknik adam, bir anlamda itirafta bulundu.

*MICHAEL SKIBBE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TRT 2'de yayınlanan röportajın kaydı, uzunca bir süre sarı-kırmızılıların resmi internet sitesi www.galatasaray.org'da aynen yayınlandı. Sarı-kırmızılı kurmaylar, 5-1'lik Leverkusen hezimeti sonrası o dönemin teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'la yollarının ayrılmayacağını iddia etmiş, "Hocanın arkasındayız" demişti.

'KALLİ BİZİ YARI YOLDA BIRAKTI'
Sezonun bitimine 6 maç kala Kalli'yle yollar ayrılmış, hocasız Galatasaray şampiyon olunca da "Feldkamp'la dostça ayrıldık. Ancak o bizi yarı yolda bıraktı, kendisiyle devam etmeyi düşünüyorduk" açıklamaları birbirini kovalamıştı. Skibbe'nin sözleri, Kalli'nin ipinin 5-1'lik Leverkusen mağlubiyetinin yaşandığı Şubat ayında çekildiğini ortaya koydu. İşte Skibbe'nin, Galatasaray Basın ve Operasyon Sorumlusu Yako İgual tarafından çevirisi yapılan ve dün akşam saatlerine kadar www.galatasaray. org'da da yayınlanan, sonradan siteden kaldırılan konuşmaları:

'OYUNU, KADROYU TAKİP ETTİM'
"Bizim Galatasaray'la teknik direktörlük konusunda ilk temasımız, Leverkusen'le Galatasaray'ın oynadığı UEFA Kupası maçından sonra oldu. Ben o tarihten itibaren Galatasaray'ın oyununu, bünyesini, kadrosunu, oyuncularını hep izledim. Galatasaray hakkında mümkün olduğunca bilgilenmeye çalıştım. Ve Galatasaray'a geldiğimde bütün bu bilgilere sahip bir futbol adamı olarak göreve başlamayı düşündüm." 'SAMİ

YEN'DE OYUNCU İZLEDİM'
Michael Skibbe, Galatasaray taraftarı ve Ali Sami Yen'in atmosferiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Galatasaray taraftarıyla gurur duyuyoruz. Ben, Ali Sami Yen Stadı'nda birkaç kez oyuncu izlemek için bulundum. Birkaç maç izledim. Taraftarın Ali Sami Yen'de yarattığı çok özel atmosferi gözlemleme şansına sahip oldum. Biz, tüm Galatasaray taraftarlarının gurur duyacakları bir takım yaratmaya çalışıyoruz."