kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eleştiriler oluyor diye bırakmak yok

* Ekrana alıştınız mı?
Oyunculuğa ilk başladığımda "Oyuncu değilim, şarkıcıyım" gibi laflar etmiştim. Ama tükürdüğümü yaladım! Çünkü çok lezzetli geldi, tadı hoşuma gitti. Şu anda devam etmemin nedeni de bu. Hatta araya bir tane sinema filmi de soktuk.

* Hangi filmdi?
'Çılgın Dersane' de rol aldım. Yani oyunculuğu sevdim. Bizim ülkemizde 'O oyuncu mu, bu şarkıcı mı?' diye eleştiriler oluyor. Ama ben kimsenin eleştirisiyle bir şeye başlayacak ya da bırakacak biri değilim.

* Size cazip gelen ne oldu?
Dizi ya da film çekerken, hatalarınızı pişmanlık duyarak yaşamak zorunda değilsiniz. Orada başınıza gelen tüm hataları mükemmel hale getirebilecek yeteneğe sahipsiniz. Sinema ve televizyonun kusursuz bir dünya olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden oyunculuğu sevdim, devam edeceğim.

* Kendinizi ekranda nasıl buluyorsunuz?
Kendimi acımasızca eleştiren bir yapım var. Kendimi ekranda görmekten hoşlanmasam bu işlere burnumu sokmazdım. Ama müzik adına sahneye çıkmadan yaşayamam.

* 'Üç Tatlı Cadı' dizisinde de 'Çılgın Dershane'de de komik bir karakter oynadınız. Acaba bu roller size yakıştığı için mi?
Oyunculuğun en güzel yanı olmadığın birçok karaktere bürünebiliyor olmak. Burada kendimi kısıtlamak istemem. En keyifli yanı, o aynaya baktığında gördüğün şeyin çok ötesine bürünebilmek.

* Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Gayet güzel tepkiler alıyorum. Kimse de yüzüme gelip 'çok kötü oyuncusun' demedi. Ama bunu hissedenler de vardır tabii ki. Tıpkı benim iki konservatuvar bitirmiş ama hiçbir reaksiyonunu beğenmediğim oyuncuların var olduğu gibi!

* Müzikle ilgili çalışmalarınız ne durumda?
Albüm için repertuvar çalışmasını yarıladık, çok sürpriz isimlerle çalışıyoruz. Şimdi bu isimleri söyleyerek sürprizi kaçırmayacağım. Eylülden sonra stüdyoya gireceğiz.

* Başka proje var mı?
Şu anda uçuşan fikirler var. Yazdığım çizdiğim bazı şeyler var ama onları konuşmak, hayalperestlikten öteye geçmez.