kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

İyi insanlar erken gidiyor
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan Bodrum'da kaldığı otelde kalp krizi geçirerek vefat etti. Yeni başkan üç ay içinde seçilecek.

SERKAN ŞİMŞEK: Başımız sağ olsun. Bugüne kadar federasyon başkanlığına gelip de yaptığı konuşmalar ve işlerle topluma ve kulüplere ters düşmeden her şeyi çok iyi analiz ederek uygulayabilen tek başkandı.

HAKAN ÇETİNKAYA: Hasan Bey'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Tüm Türkiye çok önemli bir insanını kaybetmiştir. Umarım vefatından sonra bu değeri anlayanlardan olmayız bu sefer...

OĞUZ AVCI: Bu ülkemizin kötü kaderi midir bilinmez ama ülkemizi yükseltecek değerlere sahip insanları çok çabuk kaybediyoruz...

SERDAR BEKİ: Bir dostu kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Allah'tan rahmet dilemekten başka elden bir şey gelmiyor. Evlatlarına ve eşine sabır diliyorum.

MURAT KALGUN: Futbol federasyonunda çok kısa sürede başarılı olmuş bir insandı. Bazı yenilikler yapacaktı. Taraflı tarafsız herkesin gönlüde taht kurdu. Nedense hep iyi ve dürüst insanları kaybediyoruz. Mekanı cennet olsun.