kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İzzet Turşucu eşinin facebook'taki bazı görüntülerini delil olarak sundu.

Bar fotoğrafları nafaka indirtti

Ali EYCE SABAH-İZMİR
İzmirli işadamı, boşanmak istediği karısının gece hayatı fotoğraflarını mahkemeye sundu, hâkim de nafakayı 500'den 200 YTL'ye indirdi..
İzmir'de bir mağazada yöneticilik yapan İzzet Turşucu, boşanma davası açtığı eşi güzellik uzmanı Büşra Turşucu'nun lüks düşkünü olduğunu öne sürüp, facebook'ta bulunan eğlence yerlerinde çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu. Fotoğrafları gören hâkim, genç kadına ilk duruşmada bağladığı 500 YTL nafakayı 200 YTL'ye düşürdü. İzzet Turşucu, bir yıllık evliliklerinde şiddetli geçimsizlik olduğunu iddia ederek geçtiğimiz mart ayında boşanma davası açtı. İzmir 4'üncü Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasında İzzet Turşucu, eşi Büşra Turşucu'nun kendisinden maddi gücünün yetmeyeceği şeyler talep ettiğini ve ailesini maddi destek konusunda tehdit ettiğini öne sürerek 30 bin YTL maddi, 25 bin YTL tutarında manevi tazminat talep etti.

'EŞİMİ SEVİYORUM'
Büşra Turşucu ise eşinden ayrılmak istemediğini, ancak boşanmaları halinde uğradığı zararlardan dolayı kendisinin de 30 bin YTL'si maddi, 25 bin YTL'si manevi toplam 55 bin YTL tazminat istediğini bildirdi. Hâkim, Büşra Turşucu'nun talebi üzerine 500 YTL tedbir nafakası bağladı. Geçtiğimiz hafta yapılan ikinci duruşmada ise İzzet Turşucu'nun avukatı, Büşra Turşucu'nun lüks düşkünü birisi olduğunu belirtip, 'facebook'ta eğlence mekanlarında çekilmiş fotoğraflarını delil olarak gösterdi. Bu yönde ifade veren tanıkları da dinleyen hâkim nafakayı 200 YTL'ye düşürüp, duruşmayı erteledi.
Haberin fotoğrafları