kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TV macerası Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı ufak bir rolle başlayan Ömür Arpacı, 'Fırtına', 'Düşler ve Gerçekler' ile Avrupa Yakası dizilerinde rol aldı.

En büyük hayalim Johnny Depp'le oynamak

Avrupa Yakası'nın Laz Dursun'u; Ömür Arpacı'yı atv'nin yeni dizisi 'Servet Avcısı'nda Tekin karakterinde izleyeceğiz. Oyuncu sıkı bir Johnny Depp hayranı olduğunu söylüyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
En büyük hayalim Johnny Depp'le oynamak
Avrupa Yakası'nın sezon finaline doğru son patlattığı bomba; Laz Dursun karakteriyle diziye katılan Ömür Arpacı. Genç oyuncu atv'nin bugün başlayan yeni dizisi Servet Avcısı'nda rol alıyor. Doğma büyüme Trabzon'lu olmasına rağmen aksansız ve iyi bir diksiyonla konuşan genç oyuncu, çevresinden duyduğu Laz aksanını da 'Bir gün işe yarar' diye kafasına kaydettiğini söylüyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Arpacı sıkı bir Johnny Depp hayranı... Yetenekli oyuncu en büyük hayalinin bir filmde Johnny Depp'le birlikte oynamak olduğunu söylüyor.

* Oyunculuk maceranız nasıl başladı?
Trabzon'da liselerarası bir tiyatro yarışmasına katılmıştım. Devam etmek istedim ama kadro doluydu. Daha sonra konservatuvar için İstanbul'a geldim Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldım. Şu an Kültür Üniversitesi Sinema Televizyon okuyorum.

EVCİMEN BİRİYİM
* İlk olarak hangi dizide rol aldınız?
Çiçek Taksi'de Erol Günaydın'ın arada bir "Oğlum Cem dörtyola git" dediği şofördüm. "Gittim ağabey" diye cevap veriyordum. Rolüm bu kadardı. Ama ilk deneyimim olduğu için çok heyecanlanmıştım.

* Set dışında neler yapıyorsunuz?
Daha çok evde vakit geçirmeyi seviyorum. Kitap okuduğumu söyleyip kimseyi kandırmayayım. Evdeyken en çok yaptığım şey film izlemek veya hiçbir şey yapmadan dinlenmek oluyor.

* Oyunculuk ilgili uçuk bir hayal kurmanızı istesek...
İyi bir sinema filminde Johnny Depp'le oynamak.