kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
20 HAZİRAN Uzun süredir kilo vermek için uğraşan Spears, artık emeklerinin sonucunu almaya başladı, şu anda 60 kilo.

Fazla kilolarından dans ederek kurtuldu

Britney Spears, son günlerde hızla kilo vermeye başladı. İki oğlunu da peş peşe doğurduğu için çok kilo alan ünlü şarkıcı, dans ederek fazla kilolarından kurtulduğunu söyledi..
Geçtiğimiz yıl yaşadığı sancılı dönemlerden sonra, son günlerde kendisini iyice toparlayan ve hayatına çeki düzen veren ünlü şarkıcı Britney Spears, görüntüsünü de yeniliyor. Oğulları Sean Preston ve Jayden James'i peş peşe doğurduğu için doğum sonrası kilolarını uzun süre veremeyen Britney Spears, son günlerde hızla kilo vermeye başladı ve forma girdi.

BABASIYLA DANS EDİYOR
Spears, kilo vermesinin sırlarını ve özel diyetini Life&Style dergisine anlattı. Bir süredir Kaliforniya'da bulunan Bally Total Fitness Merkezi'nde dans dersleri alan genç şarkıcı, "Egzersiz yapmak bir süre sonra çok sıkıcı hale gelebiliyor ama dans etmek çok zevkli" diyor. Dansla 4 haftada 7 kilo vermeyi başaran ünlü yıldız, her gün düzenli olarak birkaç saatini dansa ayırıyor. Spears'a dans salonunda babası Jamie Spears da eşlik ediyor. Beslenmesine dikkat eden güzel şarkıcı, kırmızı eti haftada sadece iki kez tüketmeye özen gösteriyor. Spears dans dersinden sonra soluğu bisiklette alıyor.
Haberin fotoğrafları