kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Büyüyünce beni de sahnede alkışlayacaklar

Özlem Yılmaz kendini anlattı: Yengeç burcu ve duygusalım. Erkek arkadaşımla ilişkimde yengeçim ama yükselenim koç olduğu için bazen koçluğum tutuyor. İnatçıyım, hırslıyım. Ancak kendime zarar verecek hırslarım yok!..
* Bu dizi sizin kaçıncı diziniz?
Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk bölümü mezunuyum. 'Servet Avcısı' benim altıncı dizim... Küçük yaşlardan beri oyuncu olmak istiyordum. Babam politikacıydı ama sürekli oyuncuların içindeydik. Tiyatroya gittiğimde oyuncuları alkışlamak hoşuma gidiyordu. 'Ben de bir gün o sahnede alkışlanacağım' diyordum. Büyüyünce inşallah öyle de olacak, daha büyümedim. (Gülüyor)

* Hep duygusal kız rolleri mi oynadınız?
Evet, önceden hep ağlıyordum, 'Zoraki Koca'da ağlamayacağım diye ilk başlarda sevindim ama ilerleyen bölümlerde duygusala bağlamıştım! (Gülüyor). Bunda da muhtemelen öyle bir şeyler olur; yani öyle olmazsa aşk olmaz.

EVLERİNİN KIZI GİBİYİM
* Yaptığınız dizilerle ilgili nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Tepkiler güzel. Özellikle çocuklardan çok iyi tepkiler var. Yaşıtlarım biraz daha farklı yaklaşıyorlar. Bir de büyüklerimden, annelerden iyi tepkiler alıyorum.

* Neden çocuklar ve büyükler? Anneler sizi 'evimizin kızı' gibi görüyor...
'Evimizin kızı' diye bakanlar da oluyor, yolda gördüklerinde 'Ay canım, içime sokasım geliyor' diyen de. Mesela dün bir kız 'ay n'olur öpücem' diye yanıma yaklaştı. Yaşıtım olduğu için şaşırdım ama ondan böyle sevgi görmek güzeldi; hoşuma gitti.

* Başka projeleriniz var mı peki? Ya da başka teklifler var...
Teklif olarak her zaman geliyor ama şimdi 'Servet Avcısı'na yoğunlaşmam lazım. Bin tane proje yapmak isteyen biri değilim.

* Neden?
Güzel bir soru! Zamanında tiyatro ile diziyi aynı anda götürmeye çalıştım ve beceremedim. Becerememe nedenim, oradaki rolümdü. 'Gelmek zorundasın' deyip beni tiyatro oyun saatlerinde bile çağırıyorlardı. O yüzden ikisi bir arada çok zor gidiyor.

* 'Servet Avcısı'na 'evet' demenizdeki etken neydi?
Birçok projeden teklif geliyor. Görüşmeye gittiğinde olup olmayacağının kararını veriyorsun. Bu proje 'Zoraki Koca'da çalıştığım senarist grubunun olduğu için onun sıcaklığı vardı. Bir diğer sebebi de atv'de yayınlanması.