kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hasan Doğan kızı Zeynep ve eşi Aysel Hanım ile.

Doğan'ın evi taziyeye gelen sevenleriyle doldu

Erhan DOĞAN - Ercan SARIKAYA
Ani ölümüyle büyük üzüntü yaratan TFF Başkanı Doğan'ın evini ziyaret edenler arasında Başbakan Erdoğan ve Terim de vardı..
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın henüz 52 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi Türkiye'de büyük üzüntü yarattı. Doğan'ın evi dün tazye için gelen ziyaretçi akınına uğradı.

*HASAN DOĞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Hasan Doğan'ın ailesi Bahçelievler Ömür Sitesi'nde taziyeleri kabul etti. Futbol camiasını yasa boğan olayın ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Bodrum'dan sonra dün Doğan'ın Bahçelievler'deki evine giderek taziye ziyaretinde bulundu. Erdoğan Doğan'ın evinde yaklaşık 40 dakika kaldı. Ziyaretin ardından özel bir araçla buradan ayrılan Erdoğan, daha sonra Hasan Doğan'ın naaşının bulunduğu Medical Park Hastanesi'ne gelerek burada bir süre kaldı.

Başbakan Erdoğan'ı, Hasan Doğan'ın evinin kapısında Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile yakınları ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım karşıladı. Taziye ziyaretine gelenlere arasında Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de vardı. Doğan'ın Bahçelievler'deki evine eşi Fulya hanım ile gelen Terim, başsağlığı dileğinde bulundu.

SİYASET VE SPOR CAMİASI
Gün boyunca siyaset ve spor camiasından çok sayıda kişinin taziye ziyaretlerini kalabalık bir gazeteci topluluğu takip etti. Doğan ailesi ise tüm üzüntülerine karşın, görev yapan gazetecilere yemek ikram etmeyi ihmal etmedi. Dün çok sayıda vatandaşlar da Hasan Doğan'ın evinin önüne gelereke üzüntülerini ilettiler.
Haberin fotoğrafları