kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ZORLA OLMUYOR .... Hazırlık maçlarında Nihat’ın son forvet oynadığında başarılı olamadığı açıkça görülmüştü. Ama Terim, dün akşam da yıldız oyuncuya bu görevi verdi. Sonuç değişmedi; Nihat kayboldu.

Hücumda yokuz

Milliler, Portekiz karşısında hücumda etkinlik gösteremedi. 61'de geriye düşen ay-yıldızlı takım, ikinci 45 dakikada tek isabetli şut çekemedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hücumda yokuz
Avrupa Şampiyonası'na büyük hayal kırıklığı ile başlayan Milli Takım'ın sorunu konusunda herkes görüş birliğine varmıştı... Ay-yıldızlı takım, hücumda adeta kaybolunca gol atma şansı bulamadı. Böyle bir hücum performansının sonunda da yenilgi geldi. 3 forvetli ama santrforsuz sistemin işlemediği bir kez daha ortaya çıktı. Karşılaşma daha çok Portekiz forvetleri ile Türkiye savunması arasında geçti. Maçtaki bu görüntü mücadelenin şut istatistikleriyle de belgelendi. Milli Takım, karşılaşmanın ilk yarısında 3 kez kaleyi yokladı bunların biri isabetliydi.

PORTEKİZ'DEN 7 İSABET
61'de geriye düşen ay-yıldızlı futbolcuların biraz daha etkili olması gerekirken, yine 3 şut çekildi ama hiçbiri hedefi bulmadı. Portekiz ise buna karşılık, Türkiye kalesine 14 şut çekti. Bunların 7'si isabetliydi. İsabetli şutların 2'si gol olurken, 3'ü direkten döndü.