kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Daniel Alves, Barcelona'da
İSPANYA'DA başarısız bir sezon geçiren Barcelona, dış transferde hızını kesmiyor. Daha önce Sevilla'nın orta sahadaki önemli ismi Seydou Keita'yı renklerine bağlayan Barcelona, aynı takımın Brezilyalı sağ beki Daniel Alves ile de 4 seneliğine anlaştı. 25 yaşındaki Alves İspanyol ekibine 29.5 milyon euroya mal oldu.

Ufuk Sarıca yuvasına döndü
BEKO Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa hasret kalan Efes Pilsen'de, antrenör Ergin Ataman'ın yardımcılığına Ufuk Sarıca getirildi. Yıllarca Efes Pilsen forması terleten ve Koraç Kupası sevinci yaşayan Ufuk Sarıca, Ekrem Memnun ile birlikte Ataman'ın yardımcılığını yapacak.

İran'da ikinci olduk

İRAN'IN Kermenşah kentinde düzenlenen Uluslararası Tahti Kupası'nda, Serbest Güreş Milli Takımımız'dan Ahmet Gülhan altın madalya kazanırken, Ersin Çetin de gümüş madalyaya uzandı. Millilerimiz takım sıralamasında İran'ın ardından ikinci oldu.

Yusuf Şimşek Timsah oldu
DENİZLİSPOR'DAN ayrılıp Yunanistan'ın Xanthi takımı ile anlaşan ancak daha sonra sözleşmesini fesheden Yusuf Şimşek, Bursaspor ile 2+1 yıllık prensip anlaşmasına vardı. Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ile görüşüp anlaşan Yusuf Şimşek, "Beni yeşil-beyazlı takıma kazandıranlara teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Yozgatlı G.Antep'te
GAZİANTEPSPOR, Beşiktaş'la yolları ayrılan Mehmet Yozgatlı ile anlaşma sağladı. Tecrübeli futbolcunun, 10 Haziran'da Gaziantep'te sözleşme imzalayacağı bildirildi. Öte yandan başkan İbrahim Kızıl'ın Brezilya'dan bir futbol kulübü satın almak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Telekom coştu bir kere
AROMA Voleybol Bayanlar Birinci Ligi ekibi Türk Telekom, önemli bir transfer daha yaptı. Mavibeyazlılar; bayanlarda dünyanın bir numaralı oyuncusu olarak gösterilen Küba asıllı İtalyan Taimarys Aguera ile Azeri Natalia Mammadova'dan sonra Avrupa'nın en önemli oyuncularından Hırvat Maja Poljak'ı da kadrosuna kattı. Poljak, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Giresun'dan 'yola çıktılar'
SAĞLIK Bakanlığı, Bisiklet Federasyonu ve ilaç firması Roche'un ortaklaşa organize ettiği, "Mavi Bisiklet Kansere Erken Tanı İçin Yola Çık" Bisiklet Turu, Giresun'da gerçekleştirildi. Bu yıl üçüncüsü yapılan Karadeniz turunun Giresun ayağında, Atapark'ta tören düzenlendi.

İbrahim ve Murat imzaladı
ANKARAGÜCÜ, iç transferde üç futbolcuyla anlaşmaya vardı. Orta saha oyuncularından İbrahim Ege ile 2, Murat Erdoğan ile de 1 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertli ekibin Tolga'ya hafta içinde sözleşme imzalatacağı öğrenildi.