kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NURİ ŞAHİN

Engin: Nuri ile sorun yok

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, önceki gün "Kimseyle anlaşmadım" diyen Nuri Şahin'le el sıkıştıklarını; kulübü Borussia Dortmund'la anlaşmaya çalıştıklarını söyledi..
Almanya'nın Borussia Dortmund takımında forma giyen gurbetçi Nuri Şahin'in, Beşiktaş'a transferi konusunda dün de farklı bir açıklama geldi. Önceki gün taraflar arasında yıllık ücret konusunda pürüz çıktığı duyurulmuş; hatta Nuri Şahin de, kendi internet sitesinden, "Şu anda hiçbir kulüple anlaşmadım. Dortmund'un futbolcusuyum" açıklamasını yapmıştı. Ancak maraton.com.tr'nin haberine göre dün yine ters bir demeç geldi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Nuri Şahin'le anlaşma sağladıklarını, transferin önündeki engelin Borussia Dortmund Kulübü olduğunu belirtti.

'GİDİP GÖRÜŞECEĞİM'
Nuri'yi çok istediklerini, bu yüzden Uğur İnceman'dan vazgeçtiklerini söyleyen Engin, "Biz Nuri ile anlaştık. Bu konuda bir problem yok. Tek sorun, bu oyuncunun kulübü. Birkaç gün içinde Almanya'ya gidip, Dortmund ile masaya oturacağım. Bonservisiyle ya da kiralık olarak bu transferi gerçekleştirmeyi istiyoruz" dedi.