kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En iyisi Aurelio

Portekiz karşılaşmasında Milli Takımımız'ın en iyisi, ay-yıldızlı formayı giymesi tartışmalara neden olan Mehmet Aurelio'ydu..
Sezon boyunca Fenerbahçe'nin en başarılı futbolcularından biri olan Mehmet Aurelio, dün de Milli Takım'ın en iyi oyuncusuydu. Maç boyunca büyük bir mücadele veren ve arkadaşlarının açıklarını kapattığı gibi hücuma da destek vermeye çalışan Aurelio'nun çabaları yeterli olmadı. Milli Takım'da oynaması büyük tartışmaları beraberinde getiren yıldız futbolcu önümüzdeki maçlar öncesi umutlarımızı canlı tuttu. Takımın başarılı isimlerinden biri de Galatasaraylı Servet Çetin'di. İki gol yememize rağmen, birbirinden kaliteli hücumculara sahip Portekiz'in yıldızlarını her fırsatta durduran Servet'in gollerde ise yapacağı bir şey yoktu.

'BENİM YÜZÜMDEN YEDİK'
Servet maç sonrası, "İlk golde yan bağlarımda esneme olduğu için zamanında müdahale yapamadım. Sakatlığım nüksetmeseydi ilk gole engel olabilirdim. Sakat sakat oynadım. Riske etmemem lazımdı, ama maalesef oynamak durumundaydım" diye konuştu. Milli Takım'ın ayakta kalan son ismi ise kaleci Volkan oldu. Milli kaleci, birçok pozisyonda kritik müdahalelerle farkın açılmasına izin vermedi.


SAVUNMA SAKATLANDI
Milli Takım'da savunmanın iki önemli ismi Servet Çetin ve Gökhan Zan ilk maçta sakatlandı. Servet'in turnuvayı kapattığı, Gökhan'ın ise İsviçre maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.