kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Fenerbahçe yönetiminin geçen seneki faaliyetleri ve 2008 yılı bütçe tasarısı, mali genel kurulda oybirliğiyle kabul edildi.

Bütçe 301 milyon YTL

RAŞİT ATEŞ
Bütçe 301 milyon YTL F.Bahçe'nin mali genel kurul toplantısında yönetimin 2007 faaliyetleri ibra edildi. Geçen yıl 220 milyon YTL olan bütçe 301 milyon YTL'le yükseltildi..
F.Bahçe'de olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı. Yönetimin, 2008 yılı için hazırladığı 301 milyon YTL'lik bütçe tasarısı oy birliği ile kabul edildi. 2007 yılında 220 milyon 120 bin YTL olan bütçe, 80 milyon 880 bin YTL artırıldı. Genel kurul ayrıca yönetimin 2007 yılı faaliyetlerini, profesyonel futbol şubesinin hesaplarını ve denetleme kurulunu oy birliği ile ibra etti. Yönetime taşınmaz malların satın alınması, yeni şirketler kurulması, kurulmuş şirketlere ortak olması ve gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketinin kurulması konularında oy birliği ile yetki verildi.

BÜYÜMEK DEVRİM İSTER
Üyelerden birinin "80 yaşına kadar görevde kalsın" dediği başkan Aziz Yıldırım yaptığı konuşmada, "Büyümek, değişim ister, devrim ister. 1 milyon üye projesini hayata geçirmeliyiz. Bu devrimdir. Belki ben burada olmayabilirim ama bilin ki, bunu destekliyorum. Bu proje mutlaka hayata geçirilmeli. Fenerbahçe'yi büyütmek için her türlü organizasyonu yapmaya hazırız" diye konuştu.