kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Terim maç boyunca oyuncularını motive edebilmek için kenarda çırpındı durdu ama Pepe'nin golü bütün motivasyonumuzu bitirdi.

Kendimize yenildik

Terim: "İlk yarı Portekiz'e pozisyon vermedik. İkinci yarı paslaşırken, topu kaptırıp gol yedik. Kendi hatalarımızı yenemiyoruz ve bu turnuvalarda bunu affetmiyorlar." ..
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Portekiz karşısında kendi hatalarımızın kurbanı olduğumuzu söyledi. Terim karşılaşmanın ardından şunları söyledi: "Portekiz'le oynamak kesinlikle kolay değil. İlk yarı iyi mücadele ettik ve yan toplar dışında Portekiz'e pozisyon vermedik. İkinci yarı orta sahada oyunu dengeledik. Topu kanatlara taşıyor, ikili sıkıştırmalarla rakibi durduruyorduk. Tam bu sırada top ayağımızdayken, aramızda paslaşırken golü yedik. Göbekten çok basit, çok kötü bir gol oldu. Kendi hatalarımızı yenemiyoruz ve böyle turnuvalarda bunları affetmiyorlar." Terim, mecburi oyuncu değişikliklerinin planlarını etkilediğini de vurgulayıp, "Gökhan'ın sakatlanması ve Emre Aşık'ın ısınmadan, konsantre olmadan oyuna girmesi kırılma anlarından biriydi. Beraberlik için de fırsat bulduk. Emre Aşık kafayı düzgün vurabilse maç 1-1 olacaktı.

İSVİÇRE MAÇI FİNAL OLACAK
Yapacak bir şey yok. Burada kalacak halimiz de yok. Türk halkı üzüldü tabii ve oyuncularım da üzüldü. Bu maçın berabere bitmesi bizim için avantaj olurdu. Tek farklı yenilgi bile averaj için önemliydi. Şimdi İsviçre ile bizim için grubun final maçını oynayacağız" şeklinde konuştu.