kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Alain Perrin, Fransa dışında Al Ain ve Portsmouth gibi takımlarda çalıştı.

% 51 Skibbe % 49 Perrin

YAŞAR YALÇIN
Teknik direktör arayışında son aşamaya gelinen Galatasaray'da Alman Michael Skibbe ile Fransız Alain Perrin son iki aday olarak elde tutuluyor. Alman Skibbe'nin ismi bir adım önde..
Yeni sezon öncesinde teknik direktör sorununu çabuk çözemediği için sarı-kırmızılı taraftarları merak içinde bırakan Galatasaray yönetimi, bu konuyu çözüme kavuşturmak üzere. Michael Laudrup, Matthias Sammer, Didier Deschamps gibi dünyaca ünlü teknik adamları bir türlü ikna edemeyen ve sürekli yeni arayışlar içine giren yönetimde, Leverkusen'in eski çalıştırıcısı Michael Skibbe ve Fransa'da Lyon'u şampiyonluğa taşıyan Alain Perrin'in isimleri son iki aday olarak elde tutuluyor. Teknik direktörlük için ismi geçen adaylardan Sinisa Mihajlovic ve Falko Götz'ü eleyen ve Perrin yada Skibbe'den birini takımın başına getirmeyi amaçlayan sarı kırmızılı yönetimde şartları daha uygun olduğu için Skibbe ilk seçenek olarak görülüyor. Hem ekonomik açıdan Perrin'e göre daha uygun olması hem de yönetimin Karl Heinz Feldkamp'tan sonra yine Alman ekolünden bir hocayı takımın başına getirmek istemesi nedeniyle Leverkusen'in eski çalıştırıcısı favori teknik adayı durumunda.

PERRİN YEDEKTE TUTULUYOR
İlk tercihini Alman hocadan yana kullunmak isteyen sarı-kırmızılı yöneticilerin, Perrin ile de anlaştığı ve Skibbe ile son anda bir pürüz çıkması halinde Fransız teknik adamı yedekte tuttuğu bildirildi. En geç bu hafta içinde teknik direktör belirsizliğini sona erdirmek isteyen yönetimin, adayları ikiye indirmiş olması Galatasaray'ı önümüzdeki sezon çalıştıracak teknik adamın belirlenmesinde son aşamaya gelindiğinin bir göstergesi olarak yorumlandı.
Haberin fotoğrafları